Hvala za podporo!

 

Dober glas seže v deveto vas

Najbolj dragocena oblika podpore je, če vsebine s spletišča zdravaglava.si delite s svojimi bližnjimi, prijatelji in znanci ter s tem prispevate k uporabi znanstvenih spoznanj v skrbi za zdravje. To lahko storite z deljenjem naših povzetkov, objav na družbenih omrežjih in s priporočilom za prijavo na naš e-novičnik Akcijski potencial.

Finančna podpora

Kot večina dejavnosti v SiNAPSI se tudi zdravaglava.si financira iz razpisov in prostovoljnih prispevkov članov in podpornikov, zato nam vsak dodatni vir podpore pride zelo prav.

Fizične osebe:

  • z neposrednim nakazilom vsote po lastni izbiri (kar vam lahko olajšamo s tem, da skenirate QR-kodo za nakazilo prek UPN);
  • z namenitvijo dela dohodnine (več o tem spodaj).

Podjetja ali organizacije:

  • s finančno podporo posameznega dogodka ali projekta;
  • s finančno donacijo društvu, štipendijskemu skladu ali posamezni projektni skupini.

Za ponudbo za sponzorje nam pišite na .

Neposredno nakazilo

Če uporabljate spletno banko, lahko s pametnim telefonom skenirate QR-kodo, ki vas bo vodila do delno izpolnjenega obrazca UPN na vaši spletni banki. Le izberite višino donacije in potrdite nakazilo! Če UPN-obrazec izpolnjujete sami, prosimo, vnesite spodnje podatke.

Prejemnik: SiNAPSA, slovensko društvo za nevroznanost
Naslov: Zaloška cesta 4, 1000 Ljubljana
IBAN: SI56 0201 4025 3992 039
BIC: LJBASI2X
Koda namena: CHAR
Namen plačila: Donacija – ZG (zdravaglava.si)

Namenitev dela dohodnine (do 1 %)

Vsako leto nam lahko namenite del dohodnine. Nič vas ne stane, vaš prispevek pa bo olajšal izvedbo projektov, katerih končni namen je skrb za možgane. To je najlažje storiti preko portala eDavki, kjer sledite navodilom in izpolnite ustrezni obrazec. Pri izpolnjevanju obrazca v polje “Ime/Naziv upravičenca” vpišite SiNAPSA, slovensko društvo za nevroznanost, naša davčna številka pa je 43243649. Obrazec je možno oddati tudi po pošti, ki jo naslovite na svoj finančni urad.

Hvala za vašo podporo!

qr scan

Zajemite sliko QR-kode v aplikaciji spletne banke za prikaz UPN-obrazca in vnesite vsoto, ki jo želite nakazati.